Om Conlii

Välkommen till Conlii.com, din plattform för skapandet av perfekta evenemang. Vi är kärnpunkten där eventleverantörer och kunder möts för att göra varje tillställning unik. Med vår plattform kan du enkelt utforska, jämföra och boka de bästa tjänsterna för ditt evenemang.

Vi erbjuder en plats där företag kan lyfta fram sina tjänster och där kunder smidigt hittar det de söker genom att filtrera och jämföra alternativ. Med vårt offertsystem får du dessutom skräddarsydda erbjudanden direkt från leverantörerna, allt för att göra valet enklare och ditt evenemang lyckat.

Vårt fokus

På Conlii är vi dedikerade till att erbjuda en heltäckande plattform för planering och genomförande av evenemang. Vår ambition sträcker sig bortom den traditionella uppfattningen om events som enbart underhållningsorienterade tillställningar. Istället lägger vi vårt främsta fokus på de omfattande och funktionella aspekterna som tillsammans skapar en oförglömlig upplevelse. Vi förstår att event, speciellt när det kommer till bröllop, studenten eller andra storslagna tillställningar är stressiga och jobbiga att planera – Så behöver det inte vara!

Vision

Vi på Conlii AB strävar efter att skapa en helhetslösning för dig som planerar ett event och vill hjälpa er hela vägen från planering till lyckat event.

Medan vi för tillfället erbjuder en rad olika kategorier inom eventbranschen, vet vi att listan av tjänster är lång. Därför jobbar vi kontinuerligt med att utforska marknaden i syfte att försöka uppfylla alla slags eventbehov.

Framtiden med Conlii

Framtiden med Conlii ser ut att bli ljus. Med många lovande uppgraderingar i prestanda, användarvänlighet och nya innovationer som förenklar livet på en rad fantastiska sätt! Vi på Conlii är starkt ambitiösa och strävar efter att kontinuerligt kunna erbjuda nya funktioner och en fantastisk upplevelse för alla parter.

Vilka är vi?

Joel Bruhn Erici
VD & Tjänstutvecklare

Karl Henriksson
Sälj & Marknadsföring

Ord från oss

Vi startade denna plattform för att vi själva kände av hur stressigt och komplicerande det kunde vara att planera ett event. Vi ville ändra på det faktumet – välkommen till Conlii!

Logga in

Registrera

Återställ lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så kommer du att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.